Voorgerechten

VOORGERECHTEN

KRIA OREKTIKA - KOUDE VOORGERECHTEN

DOLMADAKIA Druivenbladeren gevuld met rijst – 7.00

 

TRIO ELLINIKO Tzatziki, Auberginemousse en Fetasalade – 9.00

 

TZATZIKI Yoghurt met verse knoflook en komkommer – 7.00

 

KAPNISTOS SOLOMOS Gerookte zalm met verse sla en citroenolijfoliedressing – 12.50

 

TARAMOSALATA Luchtig geklopte kabeljauw eitjes, citroen en olijfolie – 9.50

 

MELITZANOSALATA Mousse van aubergines speciaal gemaakt met feta en verse knoflook – 9.50

 

FETASALATA Fetasalade met de pittige smaak van pepers – 9.50

 

PIPERIES FLORINIS Gegrilde rode paprika’s in een balsamico knoflook dressing – 7.50

 

CHORIATIKI SALATA Traditionele Griekse boerensalade met ijsbergsla, tomaat, komkommer, ui, pepers, feta en olijven. Ook lekker als bijgerecht – 10.50

ZESTA OREKTIKA - WARME VOORGERECHTEN

FETA SAGANAKI Gepaneerde gebakken feta – 12.00

 

TIROPITA Hartige taart van filodeeg gevuld met schapenkaas – 9.50

 

KEFTEDAKIA Gehaktballetjes in tomatensaus – 10.50

 

FLORINIS TIGANITES Gebakken roodpuntpepers in tomatensaus en feta – 10.50

 

MELITZANES FOURNOU Pakketje van gegrilde aubergine gevuld met tomaat, pesto en mozzarella – 12.50

 

OCHTAPODI STA KARVOUNA Gegrilde octopus met balsamico azijn geserveerd met gepureerde linzen – 16.75

 

SARDELES TIGANITES Gebakken sardientjes met citroen olijfoliedressing – 12.50

 

GARIDES SAGANAKI Gamba’s ( gepeld) in een rode saus uit de oven – 15.50

 

MIDIA TIGANITA Gebakken mosselen met knoflooksaus – 9.50

 

KALAMARIA TIGANITA In olijventapenade gemarineerde gefrituurde inktvis – 11.50

 

BOUGIOURDI Gesmolten Feta uit de oven met pepers, olijven en tomaat – 12.50

 

NTOMATOSOUPA Tomatensoep – 7.00

ALLE VOORGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET BROOD

Sorry, the comment form is closed at this time.