VOORGERECHTEN
KRIA OREKTIKA – KOUDE VOORGERECHTEN
DOLMADAKIA Druivenbladeren gevuld met rijst – 6.00TRIO ELLINIKO Tzatziki, Auberginemousse en Fetasalade – 8.00
TZATZIKI Yoghurt met verse knoflook en komkommer – 6.50
KAPNISTOS SOLOMOS Gerookte zalm met kappertjes op een bedje van verse sla – 11.00
MELITZANOSALATA Mousse van aubergines speciaal gemaakt met feta en verse knoflook – 8.00 TIROSALATA Fetasalade met de pittige smaak van pepers – 8.00
PIPERIES FLORINIS Gegrilde rode paprika’s in een balsamico knoflook dressing – 7.50 CHORIATIKI SALATA Traditionele Griekse boerensalade met ijsbergsla, tomaat, komkommer, ui, pepers, feta en olijven. Ook lekker als bijgerecht – 9.50
ZESTA OREKTIKA / WARME VOORGERECHTEN
FETA SAGANAKI Gepaneerde gebakken feta – 10.50TIROPITA Hartige taart van filodeeg gevuld met schapenkaas – 8.50
KEFTEDAKIA Gehaktballetjes in tomatensaus – 9.25
MELITZANES FOURNOU Pakketje van gegrilde aubergine gevuld met tomaat, pesto en mozzarella – 11.00
OCHTAPODI STA KARVOUNA Gegrilde octopus met balsamico azijn geserveerd met gepureerde linzen – 16.75
GARIDES SAGANAKI Gamba’s ( gepeld) in een rode saus uit de oven – 14.50
MIDIA TIGANITA Gebakken mosselen met knoflooksaus – 9.00
KALAMARIA TIGANITA In olijventapenade gemarineerde gefrituurde inktvis – 10.50
BOUGIOURDI Gesmolten Feta uit de oven met pepers, olijven en tomaat – 11.00
NTOMATOSOUPA Tomatensoep – 6.00